Privacy gegevens - Rob de Voogd Paarden Transport

Rob de Voogd
Paardentransport
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Privacy gegevens

Vervoerscondities
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld
Privacy disclaimer
De gegevens die u als bezoeker aan Rob de Voogd Transport via deze website hebt verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld, conform de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.
Verzamelde gegevens
Rob de Voogd Transport verzamelt uitsluitend persoonsgegevens indien u daar zelf voor hebt gekozen door een formulier op onze website in te vullen. Rob de Voogd Transport gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend om u te informeren over ons ons activiteitenaanbod, actueel Rob de Voogd Transport nieuws en over andere relevante zaken met betrekking tot uw lidmaatschap.
Kennisneming, verbetering en blokkering van uw gegevens
Als u wilt weten welke gegevens Rob de Voogd Transport over u heeft vastgelegd en waarvoor deze worden gebruikt, dan kunt u hierover informatie opvragen door een e-mail te sturen naar: info@robdevoogdtrans.nl. Via dit e-mailadres kunt u ook een verzoek om verbetering of verwijdering van uw persoonsgegevens indienen.

Wijzigingen
Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Deze wijzingen worden bekendgemaakt op deze pagina.
Meer informatie
Wilt u meer informatie over de Wet bescherming persoonsgegevens, kijk op www.cbpweb.nl.
 
Copyright © Rob de Voogd Nat. en Internat. Paarden Transport 2018
Copyright 2018. Rob de Voogd Horse Transport.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu